Terug naar overzicht 15 januari 2021

Huis bouwen gedoe? Welnee!

Droomt u er al langere tijd van om een eigen huis te bouwen, maar ziet u op tegen het werk dat erbij komt kijken? Geen zorgen! Een huis bouwen met Groothuisbouw is namelijk veel minder ‘gedoe’ dan u denkt! Manager verkoop René de Groot vertelt er graag meer over…

Huis bouwen, wat komt erbij kijken?

“Wij willen van de bouw van uw woning een onvergetelijke ervaring maken. Dat betekent: weinig gedoe en vooral veel bouwplezier. Daarom kunt u zich bij ons vooral bezighouden met de leuke dingen: het samenstellen van uw droomhuis, het vastleggen van de definitieve ontwerpkeuzes en het indienen van de keuken- en badkamerontwerpen. Wij zorgen voor een heldere planning en regelen de complete papierwinkel voor de benodigde vergunningen*. Loopt u gaandeweg tegen lastige keuzes en beslissingen aan? Dan staan een ervaren verkoopadviseur en kopersbegeleider voor u klaar met raad en daad…

Persoonlijke vraagbaak en raadgever

“U moet veel keuzes maken om te komen tot uw eigen droomwoning. Daarom heeft u juist in de beginfase veel contact met mij of een van mijn collega-verkoopadviseurs. We luisteren écht naar u en helpen u bij het inventariseren van uw wensen. Als het nodig is dragen we ideeën aan waar u zelf misschien nog niet aan gedacht had. Veel van onze opdrachtgevers ervaren dit als zeer prettig: ze staan er niet alleen voor en er zijn altijd ervaren adviseurs die vanuit hun expertise advies geven. Zo kunt u steeds meer ‘loslaten’ en het bouwproces vol vertrouwen uit handen geven.”

Uw eigen contactpersoon die u tijdens de gehele bouw begeleidt

“Als de bouw van uw woning van start gaat heeft u ook regelmatig contact met uw persoonlijke kopersbegeleider. De naam zegt het al: deze kopersbegeleider begeleidt u stap voor stap naar uw droomwoning. Samen met hem of haar bekijkt u de tekeningen en zet u alle puntjes op de i. Onze kopersbegeleiders hebben één belangrijk doel: uw bouwtraject zo prettig en makkelijk mogelijk laten verlopen én u de zekerheid bieden dat de bouw van uw woning in goede handen is.

Nog minder gedoe dankzij de Groothuisbouw-app!

“Tijdens de bouw van uw woning heeft u niet alleen fijne mensen om u heen die u door de hele bouw begeleiden. Er is nog meer: de Groothuisbouw-app. Met behulp van deze app kunt u de complete voortgang van de bouw volgen via het dashboard; u ziet zelfs het percentage dat al voltooid is. Ook kunt u in de app zien op welke dag welke activiteit gepland staat; denk bijvoorbeeld aan het moment waarop de woning wordt opgebouwd en op welke dagen de metselaar aanwezig is. En ook handig: u checkt in één oogopslag wanneer er iets van u verwacht wordt, zoals: de datum waarop u de keukentekening moet aanleveren of de datum waarop het afrondingsgesprek gepland staat. Die mix van persoonlijke ondersteuning en een gestructureerd online overzicht maken bouwen met Groothuisbouw een verademing!”

Overtuigd geraakt van René’s verhaal en zelf ervaren hoe weinig ‘gedoe’ het bouwen van een huis is? Neem direct contact met ons op!

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek met een verkoopadviseur >

*= Alle benodigde berekeningen voor de aanvraag bouwvergunning zijn inbegrepen; m.u.v. speciale berekeningen, zoals akoestisch-, archeologisch-, flora-/fauna-onderzoek, ruimtelijke onderbouwing, etc.

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

BENG-proof bouwen? Vertrouw op de expertise van Groothuisbouw!

Heeft u bouwplannen? Dan krijgt u er gegarandeerd mee te maken: de nieuwe BENG norm. Deze nieuwe bouwregels gelden vanaf 1 januari 2021. Maar wat houdt BENG precies in en wanneer voldoet uw woning hieraan? Als dé expert op het gebied van bouwen vertelt Groothuisbouw u graag hoe het zit. Want bouwen met ons betekent bouwen met zekerheid!

Woning bouwen? Dít zijn de bijkomende kosten

Maakt u plannen om uw eigen woning te bouwen? Dan heeft u vast al uitgerekend wat uw budget is. Misschien weet ook al ongeveer wat de bouwprijs van uw ideale woning is. Maar welke kosten komen er eigenlijk nog meer bij? Groothuisbouw helpt u graag om uw begroting zo compleet mogelijk te maken. In deze blog vindt u de zes belangrijkste bijkomende kosten waar u rekening mee moet houden als u een woning gaat bouwen!

Uw droomhuis: kiest u voor laagbouw of hoogbouw?

Bouwplannen? Dan heeft u ongetwijfeld al een plaatje van uw ideale droomwoning in uw hoofd. Maar wist u dat de keuze tussen laagbouw of hoogbouw voor een groot deel bepaalt hoe uw woning er van binnen én buiten uit komt te zien? Wij helpen u graag te bepalen welk type woning het beste bij uw woonwensen past!
Wij houden u op de hoogte!