Terug naar overzicht 22 juni 2020

Nieuwbouwen in Almere Nobelhorst? Dat doet u met Groothuisbouw!

Droomt u van een nieuwbouwwoning in Almere Nobelhorst, genietend van een landelijke dorpssfeer, maar wel met een uitgebreid stadscentrum om de hoek? Of heeft u al een kavel in plan ‘Het Klooster’ (in optie) en wilt u alvast bouwplannen maken? Gaaf! In welke fase u zich ook bevindt, één vraag overheerst: hóe en met wie ga ik straks mijn woning bouwen? Wij zeggen volmondig: Groothuisbouw! Laat ons uitleggen waarom…

Nieuwbouw in Almere Nobelhorst: dé kans om uw droom waar te maken!

Een kavel kopen in Nobelhorst Almere, wij snappen die keuze helemaal. De centraal gelegen locatie, de mooie omgeving; u zult hier ongetwijfeld jarenlang genieten van uw nieuwbouwwoning! En nu zijn er maar liefst 57 kavels voor vrijstaande woningen beschikbaar in de wijk ‘Het Klooster’. Een kans die u natuurlijk niet aan u voorbij wilt laten gaan. Maar u denkt waarschijnlijk ook al aan de volgende stappen: want wát doet u als u (straks) trotse kavelbezitter bent? Hoe gaat u uw droomwoning verwezenlijken? Kiest u voor casco bouw, schakelt u zelf een architect in óf profiteert u van de gestroomlijnde werkwijze van Groothuisbouw? Ontdek de voordelen van onze uiterst betrouwbare bouwmethode! 

Nieuwbouwen met Groothuisbouw; bouwen zonder zorgen!

Wilt u straks zorgeloos bouwen in Almere Nobelhorst? Dan kiest u voor Groothuisbouw Emmeloord. Als wij uw woning mogen bouwen zult u vanaf dag één merken wat ons hoofddoel is: de bouw van uw woning tot een van de leukste momenten in uw leven maken! U hoeft zich geen zorgen te maken om vergunningen, deadlines en oplopende facturen; u profiteert van één vaste prijs, een opleverdatum die vooraf vaststaat én een complete verzorging van al het papierwerk rondom de vergunningaanvraag. Zo wordt de bouw van uw nieuwe woning echt een feestje. Niet voor niets sluiten wij elk bouwtraject af met een ‘proostmoment’ bij de oplevering. 

Daarom bouwt u uw woning met Groothuisbouw:

Ook zij kozen voor nieuwbouw met Groothuisbouw!

Klik op de foto's om hun verhaal te lezen.

             

                          

Laten we samen een huis bouwen in Nobelhorst Almere!

Bij Groothuisbouw willen we niet alleen ontzorgen, we willen echt sámen met u bouwen! Dat betekent regelmatig contact, korte lijntjes en úw wensen centraal; gedurende het hele bouwproces. Dus wilt u een huis bouwen in Nobelhorst? Laten we het samen doen! Twijfel niet, stap in de auto en kom bij ons langs in Emmeloord. Hier hebben wij 5 modelwoningen gebouwd, waar u uitgebreid kunt rondneuzen en alvast inspiratie kunt opdoen voor uw eigen nieuwbouwwoning. En als u enthousiast bent kunt u ál uw vragen stellen aan onze verkopers tijdens een adviesafspraak!

Ontwerp uw woning online bij Groothuisbouw

Staat u te popelen om uw droomwoning in Almere Nobelhorst te bouwen? Met de online ontwerpmodule op onze website kunt u zelf alvast beginnen; hier ontwerpt u in een paar muisklikken uw eigen woning. Zo kunt u alvast een goede indruk opdoen van úw toekomstige nieuwbouwwoning in Nobelhorst Almere!

Ga direct aan de slag met het ontwerp van úw droomwoning in Nobelhorst!  


Online uw woning ontwerpen > 

P.S. Benieuwd naar de beschikbare kavels op deze locatie? Bekijk hieronder de kavelkaart van Almere Nobelhorst – Het Klooster of ga naar ikbouwmijnhuisinalmere

Contactformulier

Heeft een vraag over deze blog of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op:

Lees ook onze andere blogs

Drie tips voor het vinden én kopen van de perfecte bouwkavel

Droomt u ervan om een nieuwe woning te bouwen op een prachtige locatie? Fantastisch! Maar hoe vindt u de juiste plek om uw droomwensen te realiseren? En als u de ideale locatie gevonden heeft en een kavel wilt kopen, waar moet u dan eigenlijk allemaal op letten? In deze blog geven wij u graag drie tips voor het vinden én kopen van de perfecte bouwkavel. 

Wij bouwen óók nu veilig en gezond aan uw droomhuis!

Als u nieuwbouwplannen heeft kunt u waarschijnlijk niet wáchten om uw plannen verder te concretiseren. Maar tijdens de coronacrisis zit u ook met vragen. Want: ‘kan ik nog steeds bij Groothuisbouw terecht?’, ‘Zijn de modelwoningen gewoon open ter bezichtiging?’ en ‘kan ik persoonlijk langskomen om mijn wensen te bespreken?’ Logische vragen, waar wij gelukkig een geruststellend antwoord op hebben!

Nieuwe woning bouwen? Kies voor een gasloze woning van Groothuisbouw

Bent u geïnteresseerd in het bouwen van een gasloze woning? Kies dan voor Groothuisbouw Emmeloord. Wij gingen enige tijd geleden al over op gasloos bouwen en voorzien al onze woningen sindsdien van een alternatieve en ultramoderne verwarmingsinstallatie. Wilt u hier meer over weten en bent u benieuwd naar een gasloze woning van Groothuisbouw? In deze blog geven wij u graag meer informatie!
Wij houden u op de hoogte!