Terug naar overzicht 22 juni 2020

Nieuwbouwen in Almere Nobelhorst? Dat doet u met Groothuisbouw!

Droomt u van een nieuwbouwwoning in Almere Nobelhorst, genietend van een landelijke dorpssfeer, maar wel met een uitgebreid stadscentrum om de hoek? Of heeft u al een kavel in plan ‘Het Klooster’ (in optie) en wilt u alvast bouwplannen maken? Gaaf! In welke fase u zich ook bevindt, één vraag overheerst: hóe en met wie ga ik straks mijn woning bouwen? Wij zeggen volmondig: Groothuisbouw! Laat ons uitleggen waarom…

Nieuwbouw in Almere Nobelhorst: dé kans om uw droom waar te maken!

Een kavel kopen in Nobelhorst Almere, wij snappen die keuze helemaal. De centraal gelegen locatie, de mooie omgeving; u zult hier ongetwijfeld jarenlang genieten van uw nieuwbouwwoning! En nu zijn er maar liefst 57 kavels voor vrijstaande woningen beschikbaar in de wijk ‘Het Klooster’. Een kans die u natuurlijk niet aan u voorbij wilt laten gaan. Maar u denkt waarschijnlijk ook al aan de volgende stappen: want wát doet u als u (straks) trotse kavelbezitter bent? Hoe gaat u uw droomwoning verwezenlijken? Kiest u voor casco bouw, schakelt u zelf een architect in óf profiteert u van de gestroomlijnde werkwijze van Groothuisbouw? Ontdek de voordelen van onze uiterst betrouwbare bouwmethode! 

Nieuwbouwen met Groothuisbouw; bouwen zonder zorgen!

Wilt u straks zorgeloos bouwen in Almere Nobelhorst? Dan kiest u voor Groothuisbouw Emmeloord. Als wij uw woning mogen bouwen zult u vanaf dag één merken wat ons hoofddoel is: de bouw van uw woning tot een van de leukste momenten in uw leven maken! U hoeft zich geen zorgen te maken om vergunningen, deadlines en oplopende facturen; u profiteert van één vaste prijs, een opleverdatum die vooraf vaststaat én een complete verzorging van al het papierwerk rondom de vergunningaanvraag. Zo wordt de bouw van uw nieuwe woning echt een feestje. Niet voor niets sluiten wij elk bouwtraject af met een ‘proostmoment’ bij de oplevering. 

Daarom bouwt u uw woning met Groothuisbouw:

Ook zij kozen voor nieuwbouw met Groothuisbouw!

Klik op de foto's om hun verhaal te lezen.

             

Laten we samen een huis bouwen in Nobelhorst Almere!

Bij Groothuisbouw willen we niet alleen ontzorgen, we willen echt sámen met u bouwen! Dat betekent regelmatig contact, korte lijntjes en úw wensen centraal; gedurende het hele bouwproces. Dus wilt u een huis bouwen in Nobelhorst? Laten we het samen doen! Twijfel niet, stap in de auto en kom bij ons langs in Emmeloord. Hier hebben wij 5 modelwoningen gebouwd, waar u uitgebreid kunt rondneuzen en alvast inspiratie kunt opdoen voor uw eigen nieuwbouwwoning. En als u enthousiast bent kunt u ál uw vragen stellen aan onze verkopers tijdens een adviesafspraak!

Ontwerp uw woning online bij Groothuisbouw

Staat u te popelen om uw droomwoning in Almere Nobelhorst te bouwen? Met de online ontwerpmodule op onze website kunt u zelf alvast beginnen; hier ontwerpt u in een paar muisklikken uw eigen woning. Zo kunt u alvast een goede indruk opdoen van úw toekomstige nieuwbouwwoning in Nobelhorst Almere!

Ga direct aan de slag met het ontwerp van úw droomwoning in Nobelhorst!  


Online uw woning ontwerpen > 

P.S. Benieuwd naar de beschikbare kavels op deze locatie? Bekijk hieronder de kavelkaart van Almere Nobelhorst – Het Klooster of ga naar ikbouwmijnhuisinalmere

Contactformulier

Heeft een vraag over deze blog of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op:

Lees ook onze andere blogs

Huis bouwen gedoe? Welnee!

Droomt u er al langere tijd van om een eigen huis te bouwen, maar ziet u op tegen het werk dat erbij komt kijken? Geen zorgen! Een huis bouwen met Groothuisbouw is namelijk veel minder ‘gedoe’ dan u denkt! Manager verkoop René de Groot vertelt er graag meer over…

Een levensloopbestendige woning, zó zag u hem nog niet eerder!

Een droomwoning betreft meer dan de fundering, de woning en een piekfijne inrichting. Een woning wordt pas een droomwoning door de omgeving en de mensen die er wonen. En als u dan fijn woont, dan wilt u daar het liefst zo lang mogelijk van genieten! Gelukkig is dit realiseerbaar met een levensloopbestendige woning!
Wij houden u op de hoogte!