Terug naar overzicht 4 februari 2021

Op zoek naar een eyecatcher van formaat? Ontdek ons nieuwste woningtype: de GH3!

Op zoek naar een eyecatcher van formaat? Dan is ons gloednieuwe woningtype GH3 de perfécte match voor u. Dit royale herenhuis kan gebouwd worden in diverse kleurcombinaties en is met verschillende opties volledig aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Nieuwsgierig? Wij stellen onze nieuwkomer graag even voor!

  

Welke stijl vindt ú het mooist?

Kiest u voor een donkerrode gevelsteen in combinatie met wit of zwart rabat aan de bovenzijde van de woning? Of gaat u liever voor een combinatie van metselwerk aan de onderzijde en wit keimwerk aan de bovenzijde? Woningtype GH3 is uitvoerbaar in heel veel verschillende stijlen! Maar één ding is zeker; wélke stijl u ook kiest, dit woningtype is in alle gevallen voorzien van veel moderne details. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fraaie voordeurpartij met strakke luifel, kozijnen met verticale roedeverdeling en hemelwaterafvoeren van zink? Naast al deze fraaie details is dit woningtype bovendien standaard voorzien van:

Benieuwd naar álle stijlopties en de complete uitrusting van woningtype GH3? Klik hier!

Kies voor extra licht en ruimte met een stijlvolle serre
 

  

Naast de keuze uit verschillende stijlen, kunt u woningtype GH3 uitbreiden met diverse opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvolle serre? Een serre biedt u niet alleen meer ruimte en licht, maar vormt in combinatie met een schuifpui ook een prachtige verbinding tussen de binnen- en buitenruimte. Zit u op zomeravonden graag zo lang mogelijk buiten? Kies dan voor optie 2; een serre met veranda, óf voor optie 3; een dubbele veranda. Genieten maar!

1, 2, of 3 dakkapellen? U bepaalt het zelf!
 

  

Een dakkapel is een mooie en functionele manier om uw woning nog verder te personaliseren. Woningtype GH3 is standaard voorzien van één dakkapel aan de voorzijde. Wilt u extra ruimte en licht creëren op de bovenverdieping? Kies dan voor een tweede, of zelfs een derde dakkapel aan de voor- en/of achterzijde van de woning. Of ga voor één dakkapel aan de beide zijkanten van de woning. Zo kunt u nog meer ruimte creëren waar ú dat wilt, en bepaalt u meteen welke uitstraling uw woning krijgt!

Dit zijn slechts een paar opties die we bieden om woningtype GH3 helemaal aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Bent u benieuwd naar de andere opties? Ga aan de slag met de ontwerpmodule op onze website. Hier vindt u álle mogelijkheden en ontwerpt u in een paar stappen uw ideale droomhuis!

→TIP: neem ook een kijkje bij ‘overige opties’ en kijk eens naar de optie ‘opgaande voordeurpartij in glas’, super chique!

Woning ontwerpen >

Contactformulier

Heeft een vraag over deze blog of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op:

Lees ook onze andere blogs

Uw droomhuis: kiest u voor laagbouw of hoogbouw?

Bouwplannen? Dan heeft u ongetwijfeld al een plaatje van uw ideale droomwoning in uw hoofd. Maar wist u dat de keuze tussen laagbouw of hoogbouw voor een groot deel bepaalt hoe uw woning er van binnen én buiten uit komt te zien? Wij helpen u graag te bepalen welk type woning het beste bij uw woonwensen past!

Hoe zit het eigenlijk met de bouwvergunning?

Voordat u uw droomhuis kunt bouwen moet u een bouwvergunning hebben. Deze bouwvergunning wordt ook wel ‘omgevingsvergunning’ genoemd. Bij Groothuisbouw regelen wij de aanvraag van deze vergunning voor u. Maar wat houdt zo’n omgevingsvergunning precies in, wat zijn de kosten ervan en heeft u ook nog andere vergunningen nodig?

Welke dakhelling past het best bij úw woonwensen?

Gaat u een nieuwe woning bouwen? Dan komt u voor veel verschillende keuzes te staan: de juiste stijl, een logische indeling en diverse opties… Stuk voor stuk belangrijke knopen om door te hakken. Wist u dat ook de dakhelling iets is om over na te denken? Wij leggen u graag uit wat dit precies inhoudt en wat de juiste dakhelling voor uw woning kan betekenen!
Wij houden u op de hoogte!