Terug naar overzicht 4 februari 2021

Op zoek naar een eyecatcher van formaat? Ontdek ons nieuwste woningtype: de GH3!

Op zoek naar een eyecatcher van formaat? Dan is ons gloednieuwe woningtype GH3 de perfécte match voor u. Dit royale herenhuis kan gebouwd worden in diverse kleurcombinaties en is met verschillende opties volledig aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Nieuwsgierig? Wij stellen onze nieuwkomer graag even voor!

  

Welke stijl vindt ú het mooist?

Kiest u voor een donkerrode gevelsteen in combinatie met wit of zwart rabat aan de bovenzijde van de woning? Of gaat u liever voor een combinatie van metselwerk aan de onderzijde en wit keimwerk aan de bovenzijde? Woningtype GH3 is uitvoerbaar in heel veel verschillende stijlen! Maar één ding is zeker; wélke stijl u ook kiest, dit woningtype is in alle gevallen voorzien van veel moderne details. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fraaie voordeurpartij met strakke luifel, kozijnen met verticale roedeverdeling en hemelwaterafvoeren van zink? Naast al deze fraaie details is dit woningtype bovendien standaard voorzien van:

Benieuwd naar álle stijlopties en de complete uitrusting van woningtype GH3? Klik hier!

Kies voor extra licht en ruimte met een stijlvolle serre
 

  

Naast de keuze uit verschillende stijlen, kunt u woningtype GH3 uitbreiden met diverse opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvolle serre? Een serre biedt u niet alleen meer ruimte en licht, maar vormt in combinatie met een schuifpui ook een prachtige verbinding tussen de binnen- en buitenruimte. Zit u op zomeravonden graag zo lang mogelijk buiten? Kies dan voor optie 2; een serre met veranda, óf voor optie 3; een dubbele veranda. Genieten maar!

1, 2, of 3 dakkapellen? U bepaalt het zelf!
 

  

Een dakkapel is een mooie en functionele manier om uw woning nog verder te personaliseren. Woningtype GH3 is standaard voorzien van één dakkapel aan de voorzijde. Wilt u extra ruimte en licht creëren op de bovenverdieping? Kies dan voor een tweede, of zelfs een derde dakkapel aan de voor- en/of achterzijde van de woning. Of ga voor één dakkapel aan de beide zijkanten van de woning. Zo kunt u nog meer ruimte creëren waar ú dat wilt, en bepaalt u meteen welke uitstraling uw woning krijgt!

Dit zijn slechts een paar opties die we bieden om woningtype GH3 helemaal aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Bent u benieuwd naar de andere opties? Ga aan de slag met de ontwerpmodule op onze website. Hier vindt u álle mogelijkheden en ontwerpt u in een paar stappen uw ideale droomhuis!

→TIP: neem ook een kijkje bij ‘overige opties’ en kijk eens naar de optie ‘opgaande voordeurpartij in glas’, super chique!

Woning ontwerpen >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Welk type gevelsteen spreekt u het meest aan?

Maakt u plannen om een nieuwbouwhuis te bouwen? Dan heeft u misschien al nagedacht over de stijl, uitstraling en indeling van uw toekomstige woning. Wist u dat gevelstenen een belangrijk deel van de uitstraling van uw woning bepalen? U kunt kiezen uit diverse soorten en kleuren. Wij vertellen u er graag meer over en geven u meteen inspiratie voor uw eigen nieuwbouwwoning!

BENG-proof bouwen? Vertrouw op de expertise van Groothuisbouw!

Heeft u bouwplannen? Dan krijgt u er gegarandeerd mee te maken: de nieuwe BENG norm. Deze nieuwe bouwregels gelden vanaf 1 januari 2021. Maar wat houdt BENG precies in en wanneer voldoet uw woning hieraan? Als dé expert op het gebied van bouwen vertelt Groothuisbouw u graag hoe het zit. Want bouwen met ons betekent bouwen met zekerheid!

Woning bouwen? Dít zijn de bijkomende kosten

Maakt u plannen om uw eigen woning te bouwen? Dan heeft u vast al uitgerekend wat uw budget is. Misschien weet ook al ongeveer wat de bouwprijs van uw ideale woning is. Maar welke kosten komen er eigenlijk nog meer bij? Groothuisbouw helpt u graag om uw begroting zo compleet mogelijk te maken. In deze blog vindt u de zes belangrijkste bijkomende kosten waar u rekening mee moet houden als u een woning gaat bouwen!
Wij houden u op de hoogte!