Terug naar overzicht 13 maart 2020

Modelwoningen blijven vooralsnog open voor bezoek

Wilt u graag een gesprek met één van onze adviseurs of overweegt u een bezoek aan de modelwoningen en vraagt u zich af of deze wel open zijn in verband met het Coronavirus? Wij informeren u graag middels dit bericht hoe wij daar mee om gaan.

We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent concreet dat:

De verkoopgesprekken vooralsnog blijven plaatsvinden. De opstellingen voor de gesprekken zijn wel zodanig aangepast dat er een afstand van minimaal 2 meter is tussen u en onze adviseurs en we hebben schermen op de tafels geplaatst. Daarnaast hebben we de ventilatiestand in de spreekkamers verhoogd en worden na elk bezoek de tafels, deurklinken en andere zaken die wellicht zijn aangeraakt zorgvuldig gereinigd.

Blijft u liever thuis? Dat begrijpen wij maar al te goed! We kunnen uw bouwplannen daarom ook telefonisch of via videobellen met u bespreken. Het maakt alles wellicht iets minder persoonlijk dan u van ons gewend bent, maar op deze wijze bent u wel in de gelegenheid om door te gaan met uw bouwplannen. 

De modelwoningen vooralsnog gewoon open zijn voor bezoek. Op de zaterdagen ontvangen wij onze bezoekers normaal gesproken uitgebreid met koffie en taart. We zullen er alles aan doen om u minstens net zo vriendelijk als anders te ontvangen, maar wel in andere vorm als dat u wellicht van ons gewend bent en helaas ook even zonder gebak.

Om het vormen van grotere groepen in onze ontvangstruimte te voorkomen, zullen onze adviseurs rondlopen in de modelwoningen om uw vragen te beantwoorden.

Verder beroepen wij iedereen met klem op zijn of haar eigen verantwoordelijkheid: heeft u klachten, zoals omschreven door het RIVM, blijf dan vooral thuis!

In alle andere gevallen bent u nog steeds meer dan van harte welkom voor een adviesgesprek of een bezoek aan onze modelwoningen in Emmeloord! De openingstijden zijn ongewijzigd.

Modelwoningen GH1 en GH2

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Eigentijds & Strak: De nieuwe stadsvilla!

Houdt u van een moderne, strakke woningstijl? Dan hebben wij goed nieuws, want een aantal van onze woningtypen kunt u nu bouwen in een compleet nieuwe uitstraling: de uitvoering 'Eigentijds & Strak'.

Groothuisbouw & Ruimte voor Ruimte

Wilt u uw eigen droomwoning bouwen en bent u nog op zoek een unieke locatie om deze droom te verwezenlijken? Neem dan eens een kijkje bij de kavels van Ruimte voor Ruimte. 
Wij houden u op de hoogte!