Terug naar overzicht 15 december 2020

Modelwoningen tijdelijk gesloten

Wij willen graag dat de bouw van uw nieuwe droomwoning op alle fronten veilig verloopt. Tijdens de bouw, maar ook in het traject daarvoor staat veiligheid wat ons betreft voorop.

Naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen zijn onze modelwoningen daarom tot en met 9 februari 2021 gesloten. 

Heeft u bouwplannen en wilt u deze graag met ons bespreken? Dan bent u nog steeds van harte welkom voor een adviesgesprek. Dit kan bij ons op kantoor in Emmeloord, of vanuit huis door middel van een videogesprek. 

Afspraak maken >

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Eigentijds & Strak: De nieuwe stadsvilla!

Houdt u van een moderne, strakke woningstijl? Dan hebben wij goed nieuws, want een aantal van onze woningtypen kunt u nu bouwen in een compleet nieuwe uitstraling: de uitvoering 'Eigentijds & Strak'.

Groothuisbouw & Ruimte voor Ruimte

Wilt u uw eigen droomwoning bouwen en bent u nog op zoek een unieke locatie om deze droom te verwezenlijken? Neem dan eens een kijkje bij de kavels van Ruimte voor Ruimte. 

Openingstijden modelwoningen | zomer 2020

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.
Wij houden u op de hoogte!