Terug naar overzicht 25 maart 2021

Bezoek modelwoningen op afspraak | Pasen 2021

Wilt u in de periode rondom Pasen de modelwoningen bezoeken? U bent op afspraak van harte welkom. Ook op Goede Vrijdag en zaterdag 3 april is het mogelijk om een afspraak in te plannen. Tweede paasdag zijn onze modelwoningen gesloten. 

Afspraak maken bezoek modelwoningen > 

LET OP: Graag wijzen wij u er op dat er tijdens uw bezoek een aantal 'spelregels' gelden om uw bezoek zo fijn en veilig mogelijk te laten verlopen.

We wensen u alvast een fijn paasweekend en wellicht tot ziens in Emmeloord!

Een vriendelijke groet, 

De bouwers van Groothuisbouw Emmeloord

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.