Open Huis in Arcen

Duveldlaan 12

Adres

Duveldlaan 12

Woningtype

GL3 | Gemetselde topgevels

Datum & tijd


Technische tekening

download als PDF

Op dinsdag 3 maart kunt u een kijkje nemen in deze bijzondere Notariswoning in Arcen. Tijdens het Open Huis heeft u de mogelijkheid deze woning van binnen en van buiten te bezichtigen. 

Deze woning van het type GL3 is uitgevoerd met gemetselde topgevels. Door het middenrisaliet bij de entree heeft de woning een compleet eigen uitstraling en ziet er wellicht anders uit dan u bij een Notariswoning zou verwachten. Let op! De woning wordt binnenkort voorzien van wit keimwerk, wat de uitstraling van de woning compleet zal veranderen. Voor een indruk van de woning met wit keimwerk kunt u de schets bekijken in het foto overzicht onder aan de pagina of de technische tekening. 

Eenmaal binnen komt u in de royale hal. De begane grond bevat 2 prachtige ensuite wanden met glasdeuren om het totale geheel van de woonkeuken, woonkamer en werkkamer af te sluiten maar tegelijk ook te verbinden. De woning beschikt over een unieke combinatie van 2 serres met daartussen een veranda. Dit is een prachtige uitbreiding voor de woonkamer en woonkeuken. 

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met separaat toilet. De dubbele dakkapel zorgt voor nog meer ruimte in de royale badkamer. De grote masterbedroom is voorzien van een inloopkast. De woning beschikt over een vaste trap naar de ruime zolder. Door de 2 nokramen is de zolder een prettige ruimte. 

Het Open Huis vindt plaats van 16:00 - 20:00 uur. Komt u ook een kijkje nemen? 

Onze verkoopadviseurs staan u tijdens het Open Huis graag te woord en beantwoorden al uw vragen met plezier! Wij ontmoeten u graag op dinsdag 3 maart in Arcen. 

Let op!  Tijdens het Open Huis is parkeren op terrein van de woning niet mogelijk! Langs de weg is genoeg parkeergelegenheid. 

Datum: dinsdag 3 maart 2020 
Adres: Duveldlaan 12, Arcen  
Tijd: 16:00 – 20:00 uur