Open Huis in Waddinxveen

Tuinbouwweg 4B

Adres

Tuinbouwweg 4B

Woningtype

GL5 | Notarisstijl

Datum & tijd


Technische tekening

download als PDF

Op woensdag 25 maart kunt u een kijkje nemen in deze woning van het type GL5 in Waddinxveen. Tijdens het Open Huis heeft u de mogelijkheid deze woning van binnen en van buiten te bezichtigen. 

De GL5 is uitgevoerd in notarisstijl. Wat bijzonder is aan deze woning is het dak met een helling van 53 graden in plaats van de reguliere 48 graden. Met deze aanpassing heeft de woning nóg meer ruimte op de verdieping. 

Buiten is de woning verfraaid met luxe opties, zoals een smeedijzeren voordeur en glas boven de dubbele hardhouten bergingsdeuren. De ramen op de begane grond zijn voorzien van luiken en op de eerste verdieping bevinden zich 3 dakkappelen. Ook heeft de woning een extra schoorsteen en een extra dakraam op zolder. 

Eenmaal binnen komt u via de entree in de ruime woonkeuken en woonkamer. Ook boven is genoeg te zien. Via de klassieke trap met kunststof treden komt u op de eerste verdieping, waar onder andere gebruik is gemaakt van paneeldeuren. Naast de 3 slaapkamers en een royale badkamer vindt u op de verdieping een vaste trap naar zolder. 

Het Open Huis vindt plaats van 16:00 tot 20:00 uur. Komt u ook een kijkje nemen? 

Onze verkoopadviseurs staan u tijdens het Open Huis graag te woord en beantwoorden al uw vragen met plezier! Wij ontmoeten u graag op woensdag 25 maart in Waddinxveen!

Datum: woensdag 25 maart  2020 
Adres: Tuinbouwweg 4B
Tijd: 16:00 – 20:00 uur