Wat is de prijs van een bungalow bouwen?

Terug naar overzicht

Bungalow bouwen tegen lage prijs

Voordat we u meer vertellen over de prijs van een bungalow bouwen, is het misschien verstandig om kort toe te lichten welke bungalows we bij Groothuisbouw zoal bouwen. In Nederland spreekt men van een bungalow als een woning alleen over een begane grond geschikt en geen andere verdiepingen heeft. Het kan zijn dat er ook een tweede woonlaag is. Dan is het huis nog altijd een bungalow, maar wordt het een semibungalow genoemd. Bij Groothuisbouw bouwen we alleen het laatstgenoemde type bungalows. Onze woningen bestaan altijd uit een begane grond en 1 of meer verdiepingen en zijn minder compact dan u bij een bungalow zou verwachten. Net als bungalows zijn onze woningen wel altijd vrijstaand. Ze zijn dan ook de perfecte keuze als u een bungalow wilt bouwen om te genieten van het ‘vrije gevoel’ en het buitenleven.

Zelf prijs berekenen van bungalow bouwen

Een bungalow is een relatief kleine woning die vaak wordt gebouwd met behulp van systeembouw of catalogusbouw. Een bungalow bouwen is met het oog op de prijs vaak een aantrekkelijke keuze. Hoewel onze woningen in de basis minder compact zijn, kan Groothuisbouw goed met dit prijsniveau meekomen. We werken namelijk met een aantal vaste woningtypen. Hierdoor hoeven we het wiel niet steeds opnieuw uit te vinden en kunnen we woningen bouwen voor een scherpe prijs. In tegenstelling tot de traditionele bungalowbouwers bouwen wij echter geen typische bungalows, maar reguliere vrijstaande woningen of semibungalows. Dat maakt onze woningen groter en door de grotere omvang ook iets duurder, maar tegelijkertijd krijgt u meer waar en luxe voor uw geld!

Benieuwd hoe onze woningen eruitzien? Ga aan de slag met onze ontwerpmodule en bereken meteen de prijs van uw woning in bungalow-stijl!
 

Ontwerp uw eigen woning! >

Wij houden u op de hoogte!