Terug naar overzicht 3 april 2019

5x Inspiratie voor een moderne villa

Droomt u al jaren van een moderne villa en doet u niets liever dan voorbeelden van villa’s bekijken? Dan mag u deze blog niet missen! Wij laten u vijf schitterende voorbeelden van een moderne villa zien, waar u heerlijk bij kunt wegdromen. En het leuke is, spreekt een van voorbeelden u aan, dan heeft u meteen de mogelijkheid om uw eigen moderne villa online samen te stellen!

De moderne luxe villa

Droomt u van een moderne luxe villa? Dan is de moderne GH2 met schildkap de perfecte keuze voor u! Deze woning vormt het bewijs dat traditie en een eigentijds design prima hand in hand gaan. De moderne, stilistische elementen in combinatie met prachtige schildkap en verfijnde afwerking zorgen voor een moderne én luxe villa met een verbluffende uitstraling. Wat dacht u van deze variant met donkere gevelsteen in combinatie met wit keimwerk?   

 Moderne villa

Voorbeeld 1: moderne luxe villa, type GH2 - Voorzijde & Achterzijde

De moderne rietgedekte villa

Een moderne rietgedekte villa is favoriet bij mensen die houden van het luxueuze karakter van een villa, maar tegelijkertijd gecharmeerd zijn van een landelijke sfeer. Een voorbeeld van zo’n prachtige villa is de BB2, ontworpen door architect Bertram Beerbaum. Deze moderne rietgedekte villa beschikt over schitterend wit keimwerk (de woning op de foto is voorzien van stucwerk) en is afgewerkt met stijlvolle, hardhouten luiken en donkere kozijnen. Deze moderne villa kan uitgebreid worden met tál van luxueuze opties zoals dakkappelen of een bijpassende erker.

BB2 BB2

Voorbeeld 2: moderne rietgedekte villa, type BB2 - Voorzijde & Achterzijde

De moderne villa met klassieke twist

Wilt u een moderne villa die van alle gemakken is voorzien, maar wel met een klassieke twist? Ook dan biedt Groothuisbouw diverse mogelijkheden! Wat dacht u van ons schitterende woningtype GH2 met klassieke schildkap en uitgebouwde entreepartij? Uitvoerbaar met diverse opties zoals een serre, dakkapel, veranda en/of luiken. Hierdoor kunt u zelf beïnvloeden of uw woning een moderner of juist iets klassieker karakter krijgt. Wat ons betreft is onderstaande uitvoering hét voorbeeld van een moderne villa met klassieke twist!

GH2 Herenhuis GH2 Herenhuis

Voorbeeld 3: moderne villa met klassieke twist, type GH2 - Voorzijde & Achterzijde

Moderne villa door Groothuisbouw gebouwd

Krijgt u ook geen genoeg van al die schitterende moderne villa’s? Droom dan nog maar even verder bij deze twee moderne villa’s die door Groothuisbouw zijn gebouwd, 

   

Voorbeeld 4: Moderne villa door Groothuisbouw gebouwd. 

   

Voorbeeld 5: Moderne villa door Groothuisbouw gebouwd.

Zelf een moderne villa bouwen?

Enthousiast geraakt door deze vijf schitterende voorbeelden en heeft u plannen om zelf een moderne villa te bouwen? Kom eens langs in Emmeloord en kijk rustig rond in onze modelwoningen. Hier kunt u alle mogelijkheden bekijken en alvast inspiratie opdoen voor uw eigen droomvilla. Daarnaast staan onze adviseurs dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij alles waar u aan moet denken als u een moderne villa gaat bouwen. En last but not least: u kunt ook alvast online experimenteren met het woningontwerp. Ga naar onze ontwerpmodule en creëer stap voor stap de moderne villa die u wilt bouwen! Voordat u het weet zet u straks de eerste stap in uw eigen droomvilla!

Ontwerp uw villa en zie meteen hoeveel het gaat kosten!

Direct mijn droomvilla ontwerpen >

Contactformulier

Heeft een vraag over deze blog of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op:

Lees ook onze andere blogs

Nieuwbouwen in Almere Nobelhorst? Dat doet u met Groothuisbouw!

Droomt u van een nieuwbouwwoning in Almere Nobelhorst, genietend van een landelijke dorpssfeer, maar wel met een uitgebreid stadscentrum om de hoek? Of heeft u al een kavel in plan ‘Het Klooster’ (in optie) en wilt u alvast bouwplannen maken? Gaaf! In welke fase u zich ook bevindt, één vraag overheerst: hóe en met wie ga ik straks mijn woning bouwen? Wij zeggen volmondig: Groothuisbouw! Laat ons uitleggen waarom…

Wij bouwen óók nu veilig en gezond aan uw droomhuis!

Als u nieuwbouwplannen heeft kunt u waarschijnlijk niet wáchten om uw plannen verder te concretiseren. Maar tijdens de coronacrisis zit u ook met vragen. Want: ‘kan ik nog steeds bij Groothuisbouw terecht?’, ‘Zijn de modelwoningen gewoon open ter bezichtiging?’ en ‘kan ik persoonlijk langskomen om mijn wensen te bespreken?’ Logische vragen, waar wij gelukkig een geruststellend antwoord op hebben!

Nieuwe woning bouwen? Kies voor een gasloze woning van Groothuisbouw

Bent u geïnteresseerd in het bouwen van een gasloze woning? Kies dan voor Groothuisbouw Emmeloord. Wij gingen enige tijd geleden al over op gasloos bouwen en voorzien al onze woningen sindsdien van een alternatieve en ultramoderne verwarmingsinstallatie. Wilt u hier meer over weten en bent u benieuwd naar een gasloze woning van Groothuisbouw? In deze blog geven wij u graag meer informatie!
Wij houden u op de hoogte!