Terug naar overzicht 3 april 2019

Droomt u al jaren van een moderne villa en doet u niets liever dan voorbeelden van villa’s bekijken? Dan mag u deze blog niet missen! Wij laten u vijf schitterende voorbeelden van een moderne villa zien, waar u heerlijk bij kunt wegdromen. En het leuke is, spreekt een van voorbeelden u aan, dan heeft u meteen de mogelijkheid om uw eigen moderne villa online samen te stellen!

De moderne luxe villa

Droomt u van een moderne luxe villa? Dan is de moderne GH2 met schildkap de perfecte keuze voor u! Deze woning vormt het bewijs dat traditie en een eigentijds design prima hand in hand gaan. De moderne, stilistische elementen in combinatie met prachtige schildkap en verfijnde afwerking zorgen voor een moderne én luxe villa met een verbluffende uitstraling. Wat dacht u van deze variant met witte steen en veranda?   

 

Voorbeeld 1: moderne luxe villa, type GH2 - Voorzijde & Achterzijde

De moderne rietgedekte villa

Een moderne rietgedekte villa is favoriet bij mensen die houden van het luxueuze karakter van een villa, maar tegelijkertijd gecharmeerd zijn van een landelijke sfeer. Een voorbeeld van zo’n prachtige villa is de BB2, ontworpen door architect Bertram Beerbaum. Deze moderne rietgedekte villa beschikt over schitterend wit keimwerk en is afgewerkt met stijlvolle, hardhouten luiken en donkere kozijnen. Deze moderne villa kan uitgebreid worden met tál van luxueuze opties zoals dakkappelen of een bijpassende erker.

 

Voorbeeld 2: moderne rietgedekte villa, type BB2 - Voorzijde & Achterzijde

De moderne villa met klassieke twist

Wilt u een moderne villa die van alle gemakken is voorzien, maar wel met een klassieke twist? Ook dan biedt Groothuisbouw diverse mogelijkheden! Wat dacht u van ons schitterende woningtype GH2 met klassiek gemetselde topgevel? Uitvoerbaar met diverse opties zoals een serre, dakkapel, veranda, luiken of middenrisaliet. Hierdoor kunt u zelf beïnvloeden of uw woning een moderner of juist iets klassieker karakter krijgt. Wat ons betreft is onderstaande uitvoering hét voorbeeld van een moderne villa met klassieke twist!

 

Voorbeeld 3: moderne villa met klassieke twist, type GH2 - Voorzijde & Achterzijde

Moderne villa door Groothuisbouw gebouwd

Schitterend al die impressies van moderne villa’s. Maar het is natuurlijk nóg leuker om een échte moderne villa van Groothuisbouw te bekijken. Daarom geven we u graag twee voorbeelden van moderne villa’s die door Groothuisbouw zijn gebouwd, met speciale dank aan onze gewaardeerde opdrachtgevers uit Doetinchem en Dedemsvaart!

   

Voorbeeld 4: Moderne villa door Groothuisbouw gebouwd -Dedemsvaart.

   

Voorbeeld 5: Moderne villa door Groothuisbouw gebouwd - Doetinchem.

Zelf een moderne villa bouwen?

Enthousiast geraakt door deze vijf schitterende voorbeelden en heeft u plannen om zelf een moderne villa te bouwen? Kom eens langs in Emmeloord en kijk rustig rond in onze modelwoningen. Hier kunt u alle mogelijkheden bekijken en alvast inspiratie opdoen voor uw eigen droomvilla. Daarnaast staan onze adviseurs dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij alles waar u aan moet denken als u een moderne villa gaat bouwen. En last but not least: u kunt ook alvast online experimenteren met het woningontwerp. Ga naar onze ontwerpmodule en creëer stap voor stap de moderne villa die u wilt bouwen! Voordat u het weet zet u straks de eerste stap in uw eigen droomvilla!

Ontwerp uw villa en zie meteen hoeveel het gaat kosten!

Direct mijn droomvilla ontwerpen >

Contactformulier

Heeft een vraag over deze blog of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op:

Lees ook onze andere blogs

Kangoeroewoning bouwen

Denkt u erover om een kangoeroewoning te bouwen? Geen gek idee, want deze praktische ‘dubbele woning’ biedt veel voordelen. Ouders, grootouders en hulpbehoevenden kunnen langer zelfstandig wonen door de woning te delen met een (jong) gezin. Zo besparen ze ook nog eens op de zorgkosten. Maar er zijn nog meer redenen waarom het bouwen van een kangoeroewoning zo’n goed idee is…

Duurzaam wonen: info & tips

Zonnepanelen, warmtepompen en isolatie: duurzame oplossingen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de huizenwereld. Wilt u ook duurzaam wonen en bent u benieuwd welke stappen u hiervoor kunt zetten? Wij geven u graag wat meer informatie én handige tips op weg naar duurzaam wonen!

Seniorenwoning bouwen

Ontdek de mogelijkheden bij Groothuisbouw! Een seniorenwoning bouwen is een slimme zet. Of u nu kiest voor een praktische laagbouwwoning met alle faciliteiten op de begane grond of voor een woning die u in de toekomst eenvoudig kunt herinrichten tot seniorenwoning; Groothuisbouw helpt u de seniorenwoning te bouwen die bij u past.
Wij houden u op de hoogte!