Terug naar overzicht 31 januari 2019

Zó zag u een levensloopbestendige woning nog niet eerder!

Bij de term ‘levensloopbestendige woning’ denkt u waarschijnlijk niet meteen aan een luxe vrijstaande woning; speciaal voor u gebouwd en met de uitstraling van een moderne villa. Toch is dat wél wat u krijgt als u kiest voor een levensloopbestendige woning van Groothuisbouw. Hoe we dat doen? In deze blog leggen we het u graag uit!

Uw eigen levensloopbestendige woning bouwen: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Misschien heeft u nog niet de leeftijd om aan een seniorenwoning of levensloopbestendige woning te denken, maar wilt u wel een woning bouwen die nu én later helemaal aansluit bij uw woonwensen. Dan is een levensloopbestendige woning bouwen met Groothuisbouw wellicht iets voor u. Deze woning heeft namelijk de uitstraling die nu bij u past, maar beschikt ook over alle benodigde functionaliteiten waar een levensloopbestendige woning om vraagt. De woning kan zó ingericht worden dat u er comfortabel en veilig in kunt blijven wonen als u op leeftijd raakt. Zo kunt u met de indeling en afmeting van de woning rekening houden met de mogelijkheid om nu of later een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren. Een levensloopbestendige woning bouwen met Groothuisbouw betekent altijd dat uw woning helemaal wordt aangepast aan uw persoonlijke woonwensen. Dus of u nu een woning wilt bouwen die meteen al voldoet aan de functionaliteiten van een levensloopbestendige woning, of dat u de woning later gemakkelijk wilt kunnen herinrichten: bij Groothuisbouw zijn de mogelijkheden eindeloos. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een woning bouwen met Groothuisbouw? Bekijk al onze woningtypen op de website.

 

Bepaal zelf de plattegrond van uw levensloopbestendige woning

Bij het bouwen van een levensloopbestendige woning houden wij direct rekening met de plattegrond. Zo moet het bijvoorbeeld mogelijk zijn om een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren. Maar dit betekent niet dat u beperkt bent in uw keuze voor woningtypen. Integendeel; bij vrijwel al onze woningtypen is het mogelijk om op de begane grond een slaap- en badkamer te creëren. Denk bijvoorbeeld aan de multifunctionaliteit van een berging of een aangebouwd bijgebouw. Een aantal voorbeelden van woningtypen met een plattegrond die geschikt is voor een levensloopbestendige woning:  

Ook wat betreft de verdere indeling van de plattegrond van uw levensloopbestendige woning biedt Groothuisbouw volop mogelijkheden. Vraag ons huizenboek aan voor een overzicht van al onze woningtypen en de bijbehorende levensloopbestendige woning plattegronden. Bent u benieuwd naar meer voordelen van een (levensloopbestendige) woning bouwen met Groothuisbouw? Op de pagina seniorenwoning leest u hier meer over.

Onze levensloopbestendige woning: vrijstaand en duurzaam gebouwd

In een nieuwgebouwde woning wilt u het liefst zo lang mogelijk van uw vrijheid genieten. Dus ook als u op leeftijd raakt is het belangrijk dat de woning aan uw wensen blijft voldoen. Dat kan met een levensloopbestendige woning van Groothuisbouw. Want vrijstaand bouwen met Groothuisbouw betekent dat u uw woning helemaal zelf kunt samenstellen. Zo kunt u bij het ontwerp alvast rekening houden met de woonwensen die u wellicht op latere leeftijd krijgt. Daarnaast is onze levensloopbestendige woning niet alleen vrijstaand, maar ook heel duurzaam. Want wij bouwen al onze woningen zonder gasaansluiting. In plaats daarvan voorzien wij onze woningen van een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en een lucht-water-warmtepomp. Hierdoor is een Groothuisbouw gegarandeerd:

      Toekomstbestendig
      Duurzaam
      Efficiënt
      Waardebehoudend

Zo bent u met een levensloopbestendige woning van Groothuisbouw op alle vlakken klaar voor de toekomst! Wilt u meer weten over gasloos bouwen of bent u benieuwd of wij ook een duurzame levensloopbestendige woning voor u kunnen bouwen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak; onze adviseurs voorzien u graag van informatie en advies. 

Een levensloopbestendige woning kopen? Bereken meteen de kosten

Denkt u erover om een levensloopbestendige woning te kopen en bent u na het lezen van deze blog enthousiast geworden over de mogelijkheden bij Groothuisbouw? Op onze website kunt u meteen aan de slag om uw eigen woning samen te stellen. Daar kunt u ook heel eenvoudig de bijbehorende kosten berekenen. Via de knop prijs berekenen op onze website ontwerpt u in een paar eenvoudige stappen uw eigen woning. De rekentool rekent vervolgens precies voor u uit wat uw levensloopbestendige woning gaat kosten! Tijdens het ontwerpproces ziet u ook meteen de andere mogelijkheden als het gaat om een levensloopbestendige woning kopen met Groothuisbouw. Wellicht heeft u al een woningtype op het oog en wilt u advies over de indeling die het beste bij u en uw woonwensen past. Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij helpen u graag om uw ideale droomwoning samen te stellen!

Contactformulier

Heeft een vraag over deze blog of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op:

Lees ook onze andere blogs

Nieuwbouwen in Almere Nobelhorst? Dat doet u met Groothuisbouw!

Droomt u van een nieuwbouwwoning in Almere Nobelhorst, genietend van een landelijke dorpssfeer, maar wel met een uitgebreid stadscentrum om de hoek? Of heeft u al een kavel in plan ‘Het Klooster’ (in optie) en wilt u alvast bouwplannen maken? Gaaf! In welke fase u zich ook bevindt, één vraag overheerst: hóe en met wie ga ik straks mijn woning bouwen? Wij zeggen volmondig: Groothuisbouw! Laat ons uitleggen waarom…

Wij bouwen óók nu veilig en gezond aan uw droomhuis!

Als u nieuwbouwplannen heeft kunt u waarschijnlijk niet wáchten om uw plannen verder te concretiseren. Maar tijdens de coronacrisis zit u ook met vragen. Want: ‘kan ik nog steeds bij Groothuisbouw terecht?’, ‘Zijn de modelwoningen gewoon open ter bezichtiging?’ en ‘kan ik persoonlijk langskomen om mijn wensen te bespreken?’ Logische vragen, waar wij gelukkig een geruststellend antwoord op hebben!

Nieuwe woning bouwen? Kies voor een gasloze woning van Groothuisbouw

Bent u geïnteresseerd in het bouwen van een gasloze woning? Kies dan voor Groothuisbouw Emmeloord. Wij gingen enige tijd geleden al over op gasloos bouwen en voorzien al onze woningen sindsdien van een alternatieve en ultramoderne verwarmingsinstallatie. Wilt u hier meer over weten en bent u benieuwd naar een gasloze woning van Groothuisbouw? In deze blog geven wij u graag meer informatie!
Wij houden u op de hoogte!