Terug naar overzicht 25 maart 2024

Groots wonen op een compacte kavel: zo kan het!

Royaal vrijstaand wonen op een compacte kavel? Wij maken het mogelijk! Maak kennis met ons nieuwste woningtype: de GL1.1. Deze nieuwe woning speelt in op de actualiteit: bouwkavels zijn schaars en grond wordt steeds duurder. Wij denken met u mee en realiseren uw nieuwe woning door efficiënt en flexibel gebruik te maken van de ruimte.

Een vrijstaande woning biedt privacy en vrijheid. Een plek om binnen én buiten te leven. We hebben goed nieuws: dit is ook op smallere bouwkavels mogelijk. Met de GL1.1 kiest u voor kwaliteit en flexibiliteit. Groots en comfortabel wonen kan al vanaf 281.500. euro.

Zelf indelen

Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat uw woning perfect aansluit op uw behoeften. Samen kijken we naar de ideale indeling en uitstraling. De plek van de keuken, een dakkapel voor meer licht en ruimte of een serre? Het kan! Misschien kiest u er wel voor uw nieuwe vrijstaande woning uit te breiden met één van onderstaande opties: 

  •  Een vierde slaapkamer 
  •  Verlenging of verbreding van de woning 
  •  Aangebouwde berging
  •  Geheel gemetseld of deels gemetselde topgevels

Toekomstbestendig

Als u voor de GL1.1 kiest, kiest u voor een toekomstbestendige woning. De vrijstaande woning is volledig geïsoleerd. Ook kiezen we bewust voor het gebruik van hoogwaardige materialen en beschikt de GL1.1 over een lucht-water-warmtepomp en HR++ glas. De slaapkamers worden verwarmd en gekoeld dankzij energiezuinige convectorradiatoren en de begane grond beschikt over van vloerverwarming en topkoeling. Natuurlijk is het ook mogelijk deze woning uit te rusten met een slaap- en badkamer op de begane grond. Zo is uw nieuwe woning op alle vlakken klaar voor de toekomst!




Ook een vrijstaande woning laten bouwen?

Groots wonen op een compacte kavel? Het kan! Met onze uitgebreide opties bouwen we samen uw droomwoning. Heeft u specifieke wensen? Leg ze gerust aan ons voor. We laten uw woondromen graag werkelijkheid worden! 

Nieuwsgierig naar alle kenmerken en opties? Met onze prijsberekenmodule kunt u online alvast uw eigen woning samenstellen en uitrekenen wat uw vrijstaande woning gaat kosten. Experimenteer met de verschillende opties en ontdek of wij uw vrijstaande woning mogen bouwen.

Stel hier uw woning samen >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Langer, breder, hoger: kies zelf hoe groot uw woning wordt!

Heeft u al geëxperimenteerd met onze prijsberekenmodule? Dan heeft u waarschijnlijk al verschillende basisafmetingen en woningindelingen voorbij zien komen. We bieden echter nog veel meer opties binnen onze werkwijze. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Dat leest u hier!

Dick Datema: “Voordat ik het wist waren er 27 jaren voorbij”

Dick Datema werkt ondertussen al 27 jaar met Groothuisbouw samen. Als stukadoors- en afbouwbedrijf verzorgt Datema jaarlijks de afwerking van meer dan 200 Groothuisbouwwoningen. Volgens Dick staat vooral het woord ‘vertrouwen’ centraal in de samenwerking. Vertrouwen in elkaars werk en vertrouwen in élkaar. En dat werkt in alles door…