Groothuisbouw BLOG

De bouwblog van Nederland

Groothuisbouw BLOG

De bouwblog van Nederland

Huis bouwen gedoe? Welnee!

Droomt u er al langere tijd van om een eigen huis te bouwen, maar ziet u op tegen het werk dat erbij komt kijken? Geen zorgen! Een huis bouwen met Groothuisbouw is namelijk veel minder ‘gedoe’ dan u denkt! Manager verkoop René de Groot vertelt er graag meer over…

Een levensloopbestendige woning, zó zag u hem nog niet eerder!

Een droomwoning betreft meer dan de fundering, de woning en een piekfijne inrichting. Een woning wordt pas een droomwoning door de omgeving en de mensen die er wonen. En als u dan fijn woont, dan wilt u daar het liefst zo lang mogelijk van genieten! Gelukkig is dit realiseerbaar met een levensloopbestendige woning!

Altijd op de hoogte met de Groothuisbouwapp

De bouw van uw woning is altijd een spannend traject. Het liefst volgt u het hele proces op de voet. Zijn de vergunningen al binnen? Wordt de eerste steen al bijna gelegd? Bij Groothuisbouw kunt u al deze stappen van dichtbij volgen. En u ontdekt meteen wat er gaandeweg van ú verwacht wordt. Gewoon, via één handige app op uw smartphone.

Drie tips voor het vinden én kopen van de perfecte bouwkavel

Droomt u ervan om een nieuwe woning te bouwen op een prachtige locatie? Fantastisch! Maar hoe vindt u de juiste plek om uw droomwensen te realiseren? En als u de ideale locatie gevonden heeft en een kavel wilt kopen, waar moet u dan eigenlijk allemaal op letten? In deze blog geven wij u graag drie tips voor het vinden én kopen van de perfecte bouwkavel. 

Ontwerp uw eigen woning mét kantoor aan huis!

Droomt u ervan om uw eigen woning te bouwen én werkt u veel vanuit huis? Dan is uw eigen kantoor aan huis de ideale uitkomst. Een fijne plek waar u rustig kunt werken, met ál het comfort van thuis binnen handbereik! Maar hoe pakt u dit het beste aan? Groothuisbouw helpt u graag. Ontdek de mogelijkheden van een woning met kantoor aan huis van Groothuisbouw en begin vandaag nog met het ontwerp!

Nieuwbouwen in Almere Nobelhorst? Dat doet u met Groothuisbouw!

Droomt u van een nieuwbouwwoning in Almere Nobelhorst, genietend van een landelijke dorpssfeer, maar wel met een uitgebreid stadscentrum om de hoek? Of heeft u al een kavel in plan ‘Het Klooster’ (in optie) en wilt u alvast bouwplannen maken? Gaaf! In welke fase u zich ook bevindt, één vraag overheerst: hóe en met wie ga ik straks mijn woning bouwen? Wij zeggen volmondig: Groothuisbouw! Laat ons uitleggen waarom…

Het stappenplan bij Groothuisbouw: in 8 stappen naar uw droomwoning!

U bent eruit: u wilt binnenkort een mooie nieuwe woning bouwen en hebt u alvast georiënteerd op de mogelijkheden. Grote kans dat u ondertussen al het een en ander heeft gelezen en gehoord over het stappenplan bij Groothuisbouw. Maar wat houdt dit stappenplan precies in en wat biedt het u voor voordelen? Wij vertellen u er graag alles over in deze blog!

Wij bouwen óók nu veilig en gezond aan uw droomhuis!

Als u nieuwbouwplannen heeft kunt u waarschijnlijk niet wáchten om uw plannen verder te concretiseren. Maar tijdens de coronacrisis zit u ook met vragen. Want: ‘kan ik nog steeds bij Groothuisbouw terecht?’, ‘Zijn de modelwoningen gewoon open ter bezichtiging?’ en ‘kan ik persoonlijk langskomen om mijn wensen te bespreken?’ Logische vragen, waar wij gelukkig een geruststellend antwoord op hebben!
Wij houden u op de hoogte!