Terug naar overzicht 2 juli 2024

Beleef uw toekomstige huis: bezoek onze modelwoning!

Koopt u een huis wat nog gebouwd moet worden? Dan is het fijn om van tevoren een impressie te krijgen van wat u koopt. Kom sfeerproeven in Emmeloord en ontdek onze compleet ingerichte modelwoning type GH1.

Bij het binnenrijden van nieuwbouwwijk Emmelhage in Emmeloord valt onze Stadsvilla met het witte keimwerk en de strakke zinken dakkapellen meteen op. Tijdens een bezoek aan onze modelwoning maakt u niet alleen kennis met de Groothuisbouw bouwstijl en kwaliteit, maar kunt u óók rustig de sfeer en ruimte op u in laten werken. Hoe uniek: loop alvast een rondje om én door uw toekomstige huis, terwijl de bouw nog moet starten!

Deel de ruimtes in

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om vanaf een bouwtekening in te schatten hoe groot een ruimte is. Met een bezoek aan onze modelwoning ziet u in één oogopslag of die robuuste tafel past en wat de beste plek is voor de bank. De modelwoning is ruim uitgevoerd met extra opties, waardoor u een compleet beeld krijgt van de vele mogelijkheden! Ontdek de grote woonkeuken, deel de slaapkamers alvast in en laat u verrassen door de berging en ruime hal met vide. Natuurlijk kan de GH1 worden gebouwd in diverse afmetingen, indelingen en stijlen. Wist u bijvoorbeeld dat de buitenkant ook kan worden uitgevoerd in metselwerk? Dit geeft de woning een wat meer traditionele uitstraling. De keuze is geheel aan u.

Compleet ingericht

Een praktische indeling is wel zo fijn, maar het oog wil ook wat. Onze interieuradviseurs hebben onze modelwoning type GH1 een complete make-over gegeven in Japandi chique stijl. Een prachtige mix van de Scandinavische en Japanse cultuur, waarbij vakmanschap en de natuur de boventoon voeren. Kenmerkend zijn de lichte muren in combinatie met donkere houten vloer, de organisch gevormde meubels en subtiele zwarte en gouden details. Een sfeer waarbij u zich vast snel thuis voelt en meteen ook een goede impressie van hoe uw eigen woning eruit kan gaan zien. Leuk detail: het contrast van het zachte en organische interieur met de strakke en moderne uitstraling van het exterieur. Een mooie samenwerking.



Kom onze modelwoningen bekijken!

Interesse in het bezichtigen van onze Stadsvilla? Wij weten uit ervaring dat mensen meer dan enthousiast zijn als ze een kijkje komen nemen in de woning van hun keuze. Bij onze locatie in Emmeloord en in nieuwbouwwijk Emmelhage staan zes modelwoningen. We nodigen u van harte uit deze compleet ingerichte modelwoningen te komen bezoeken. De woningen zijn zes dagen per week geopend. Een afspraak maken is niet nodig. 

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur 
Zaterdag: 12.00 - 16.00 uur

Beleef onze 6 modelwoningen >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Langer, breder, hoger: kies zelf hoe groot uw woning wordt!

Heeft u al geëxperimenteerd met onze prijsberekenmodule? Dan heeft u waarschijnlijk al verschillende basisafmetingen en woningindelingen voorbij zien komen. We bieden echter nog veel meer opties binnen onze werkwijze. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Dat leest u hier!

Groots wonen op een compacte kavel: zo kan het!

Royaal vrijstaand wonen op een compacte kavel? Wij maken het mogelijk! Maak kennis met ons nieuwste woningtype: de GL1.1. Deze nieuwe woning speelt in op de actualiteit: bouwkavels zijn schaars en grond wordt steeds duurder. Wij denken met u mee en realiseren uw nieuwe woning door efficiënt en flexibel gebruik te maken van de ruimte.