Terug naar overzicht 6 november 2018

De architect in uzelf ontdekken? Ontwerp uw eigen moderne woning!

Uw eigen moderne woning ontwerpen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met onze online module ontwerpt u zelf online uw eigen moderne woning. Want de beste architect voor uw eigen woning… dat bent toch zélf!

Een moderne woning bouwen met Groothuisbouw: zó werkt het!

Een moderne woning bouwen is voor veel mensen een droom. Bij Groothuisbouw helpen wij u graag deze droom te realiseren. U kunt bij ons online uw eigen huis ontwerpen. Met de handige ontwerptool op onze website creëert u in een paar stappen uw eigen droomwoning! U start met een keuze uit een van onze vaste woningtypen die u vervolgens helemaal naar uw persoonlijke woonwensen kunt aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld wijzigingen aanbrengen in de afmeting en indeling van uw woning. Daarnaast is het ook mogelijk om uw woning een compleet andere uitstraling te geven door bijvoorbeeld een andere kap op uw woning te kiezen. Lees verder in deze blog uit welke verschillende kapvormen u kunt kiezen. Zo kunt u dus stap voor stap uw eigen moderne woning bouwen totdat deze helemaal naar wens is en perfect bij u past. Daarnaast wordt bij elke stap in het proces de bijbehorende prijs weergegeven. Zo heeft u gaandeweg meteen een gedetailleerd prijsoverzicht van uw woning.

Een moderne woning met kap naar keuze: kies het dak dat bij úw woning past!

Wilt u een moderne woning met kap bouwen? Dan bent u bij Groothuisbouw aan het juiste adres. Wij bouwen al onze woningen met een kap; een plat dak is alleen mogelijk op een aantal typen bijgebouwen en garages. Per woningtype heeft u de keuze uit verschillende kapvormen:

         
  

Zadeldak                                                   Wolfskap                                                    Schildkap 

Een moderne woning met zadeldak, speciaal voor u gebouwd…

Bent u benieuwd hoe een moderne woning met zadeldak van Groothuisbouw er in het echt uitziet? Wij willen u graag alvast een voorproefje geven van de kwaliteit van onze woningen. Daarom hebben wij naast ons bedrijf in Emmeloord drie modelwoningen gebouwd. Hier kunt u onze woningtype GL2, GL3 en GL6 vrij bezichtigen en rustig de ruimte en sfeer op u in laten werken. In de nieuwbouwwijk Emmelhage hebben wij onze woningtypen GH1, de stadsvilla en GH2, het herenhuis, gebouwd. Al onze modelwoningen zijn voorbeelden en natuurlijk kunt u deze volledig aan uw woonwensen aanpassen. Bent u benieuwd naar een andere indeling of afmeting van de woning of wilt u bijvoorbeeld weten of u de woning met een andere kap kunt laten bouwen? Vraag gerust een van onze medewerkers naar de mogelijkheden. Zij helpen u graag om uw moderne woning vorm te geven!

Zoals u ziet kunt u bij Groothuisbouw veel kanten op als het gaat om een moderne woning met kap. U kunt het woningtype van úw keuze combineren met de kap die u het meest aanspreekt. Op deze manier ontwerpt u uw eigen moderne woning helemaal zelf! Wilt u meer voorbeelden van onze woningen zien? Vraag ons huizenboek aan, boordevol informatie en inspiratie!


Direct zelf woning ontwerpen > 

Contactformulier

Heeft een vraag over deze blog of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op:

Lees ook onze andere blogs

Nieuwbouwen in Almere Nobelhorst? Dat doet u met Groothuisbouw!

Droomt u van een nieuwbouwwoning in Almere Nobelhorst, genietend van een landelijke dorpssfeer, maar wel met een uitgebreid stadscentrum om de hoek? Of heeft u al een kavel in plan ‘Het Klooster’ (in optie) en wilt u alvast bouwplannen maken? Gaaf! In welke fase u zich ook bevindt, één vraag overheerst: hóe en met wie ga ik straks mijn woning bouwen? Wij zeggen volmondig: Groothuisbouw! Laat ons uitleggen waarom…

Wij bouwen óók nu veilig en gezond aan uw droomhuis!

Als u nieuwbouwplannen heeft kunt u waarschijnlijk niet wáchten om uw plannen verder te concretiseren. Maar tijdens de coronacrisis zit u ook met vragen. Want: ‘kan ik nog steeds bij Groothuisbouw terecht?’, ‘Zijn de modelwoningen gewoon open ter bezichtiging?’ en ‘kan ik persoonlijk langskomen om mijn wensen te bespreken?’ Logische vragen, waar wij gelukkig een geruststellend antwoord op hebben!

Nieuwe woning bouwen? Kies voor een gasloze woning van Groothuisbouw

Bent u geïnteresseerd in het bouwen van een gasloze woning? Kies dan voor Groothuisbouw Emmeloord. Wij gingen enige tijd geleden al over op gasloos bouwen en voorzien al onze woningen sindsdien van een alternatieve en ultramoderne verwarmingsinstallatie. Wilt u hier meer over weten en bent u benieuwd naar een gasloze woning van Groothuisbouw? In deze blog geven wij u graag meer informatie!
Wij houden u op de hoogte!