Terug naar overzicht 20 oktober 2020

De modelwoningen bezoeken op zaterdag? Ja, dat kan!

Onze modelwoningen zijn nog steeds open; zowel door de weeks, als op de zaterdagen. Wel hebben we gemerkt dat het soms best druk kan zijn. Hier zijn we natuurlijk heel erg blij mee, maar we willen wel dat een bezoek aan de modelwoningen voor iedereen veilig verloopt. Daarom hanteren we de volgende aanvullende maatregelen:  

•    Het gebruik van een mondkapje is verplicht.
•    Tijdelijk ruimere openingstijden op zaterdag: 11:00 – 16:00 uur. 
•    Ontvangstruimte gesloten, alleen ‘coffee-to-go.’
•    Max. 3 stellen tegelijk per modelwoning
•    Gebruik van toiletten is mogelijk.

Er zijn voldoende mensen van Groothuisbouw aanwezig om alles in goede banen te leiden en uw vragen te beantwoorden. Heeft u geen mondkapje? Dan hebben wij deze uiteraard voor u. Zijn de modelwoningen ‘vol’ dan zal u helaas even moeten wachten voordat u naar binnen kan. Gelukkig is de buitenkant het bezichtigen ook meer dan waard 😉. Een bezoek aan het toilet blijft gewoon mogelijk; het sanitair wordt met grote regelmaat gedesinfecteerd en gereinigd.

Bekijk onze 5 modelwoningen! >

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Groothuisbouw & Ruimte voor Ruimte

Wilt u uw eigen droomwoning bouwen en bent u nog op zoek een unieke locatie om deze droom te verwezenlijken? Neem dan eens een kijkje bij de kavels van Ruimte voor Ruimte. 

Openingstijden modelwoningen | zomer 2020

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.
Wij houden u op de hoogte!