Reviews

Hoe beoordelen onze opdrachtgevers ons?

Reviews

Hoe beoordelen onze opdrachtgevers ons?

"Elk detail van klein tot groot werd besproken."

Ons avontuur startte begin 2019. Wij hebben destijds de showhuizen bezocht op het terrein van Groothuisbouw. Wij hadden direct een klik met Remco P. en om heel eerlijk te zijn vonden wij ook dat Groothuisbouw de Notariswoning het mooiste bouwt.

"Het was een feest met jullie te mogen werken."

Jullie zijn een top team. De service en klantgerichtheid zijn werkelijk fenomenaal. Van de eerste kennismaking, de begeleiding bij alle keuzes, de opbouw tot aan de oplevering. Het was een feest met jullie te mogen werken.

"Wij zijn super trots op onze unieke woning!"

Samen met Groothuisbouw zijn wij de uitdaging aan gegaan om de eerste GL1N in notarisstijl te bouwen. Dit woningtype wordt normaalgesproken niet in deze uitvoering gebouwd. Speciaal voor ons maakte Groothuisbouw dit toch mogelijk.

"Wat een service, en dat na 14 jaar!"

Na 14 jaar bleek er wat mis met enkele panlatten, waardoor enkele dakpannen niet meer stevig zaten. Na een telefoontje kwam binnen een paar dagen een vakman, die het diezelfde middag nog herstelde.

"Zoiets hadden wij nog nooit gezien!"

Na de prettige gesprekken met Tonny Gerritsen hadden wij gekozen om een GH2 (Herenhuis) te gaan bouwen. Toen de gemeente daar problemen mee had zijn wij geswitched naar een Bertram Beerbaum woning, de BB2 met rieten kap. Gezien de landelijke omgeving waarin wij wonen komt deze woning goed tot zijn recht en zijn wij achteraf heel blij dat wij het plan hebben gewijzigd.

"Feilloos uitgevoerd door pure vakmensen"

Zeer kundig, betrouwbaar, betrokken, gedisciplineerd en sociaal. Zo omschrijven wij onze samenwerking met Groothuisbouw. Van ons allereerste gesprek tot de service periode waar wij nu in zitten zijn dit de kenmerkende waarden.