Een woning bouwen met Groothuisbouw?

Terug naar overzicht

Een woning bouwen is een spannend project waarbij er veel op u af komt. Wat moet u allemaal regelen voordat de bouw van start kan gaan? Groothuisbouw is dé specialist op het gebied van vrijstaande woningbouw. Wij helpen u graag op weg naar úw toekomstige droomhuis en geven u antwoord op alle vragen omtrent een woning bouwen!

Woning bouwen toetsing gemeente

Meestal begint een eigen woning bouwen met een toetsing door de gemeente. De gemeente beoordeelt de ontwerptekening van uw woning en bepaalt hierbij onder andere of deze voldoet aan het bestemmingsplan. Als u Groothuisbouw uw woning laat bouwen is de toetsing van de gemeente geen punt om u zorgen over te maken.  Wij verzorgen namelijk de gehele aanvraag omgevingsvergunning voor u.

Woning bouwen bouwvergunning

Als u een woning gaat bouwen heeft u een bouwvergunning nodig. Deze bouwvergunning wordt ook wel omgevingsvergunning genoemd, en moet bij de gemeente worden ingediend. Ook dit nemen we u graag uit handen als wij uw woning gaan bouwen. We maken alle benodigde documenten voor de bouwvergunning in orde en dienen de complete aanvraag voor u in. Zo weet u zeker dat u niets vergeet én heeft u de tijd om u volledig te richten op het uitzoeken van de aankleding van uw nieuwe thuis!

Woning bouwen oplevering

Het leukste moment van een woning bouwen is misschien wel de oplevering. Omdat wij bij Groothuisbouw houden van duidelijkheid, werken wij altijd met een gegarandeerde – vaste – opleverdatum. Onze jarenlange ervaring in het bouwen van huizen heeft geresulteerd in een perfect gestroomlijnd bouwproces. Wij bouwen onze woningen volgens traditionele bouw, met de voordelen van prefab. Deze bouwmethode resulteert niet alleen in een vaste opleverdatum, maar het verzekert u bovendien van een prachtig eindresultaat. Dus wilt u uw woning bouwen met oplevering  op een vooraf vastgesteld moment? Kies dan voor de zekerheid van Groothuisbouw!

Woning bouwen prijs

Als u een woning gaat bouwen is de prijs een belangrijke doorslaggevende factor. U wilt immers vooraf weten waar u aan toe bent. Bij Groothuisbouw werken we met een aantal vaste woningtypen die u volledig aan uw woonwensen kunt aanpassen, zodat het uiteindelijk uw ideale droomwoning wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Met de ontwerpmodule op onze website kunt u in een paar stappen uw eigen woning samenstellen. Bij elke stap heeft u de bijbehorende prijs meteen in beeld. Dit zijn vaste prijzen waar wij niets meer aan veranderen.

Benieuwd wat de woning van uw dromen gaat kosten?


 Direct prijs berekenen >

Wij houden u op de hoogte!