Terug naar overzicht 5 januari 2021

Altijd op de hoogte met de Groothuisbouwapp

De bouw van uw woning is altijd een spannend traject. Het liefst volgt u het hele proces op de voet. Zijn de vergunningen al binnen? Wordt de eerste steen al bijna gelegd? Bij Groothuisbouw kunt u al deze stappen van dichtbij volgen. En u ontdekt meteen wat er gaandeweg van ú verwacht wordt. Gewoon, via één handige app op uw smartphone.

Maak kennis met de Groothuisbouwapp

Vanaf het moment dat u de handtekening onder de aanneemovereenkomst zet, krijgt u toegang tot onze eigen ‘Groothuisbouwapp’. Met behulp van deze app kunt u de complete voortgang van de bouw volgen via het dashboard. In dit dashboard ziet u ook wanneer er iets van ú verwacht wordt, zoals:

En het leuke is: de app laat in één oogopslag zien hoe het ervoor staat met de vordering van uw project. Staat de stand op 80%? Dan weet u dat het niet lang meer duurt voordat uw woonwens werkelijkheid is. Dat is nog eens een leuke manier van aftellen!

Goed voorbereid

De app biedt ook de mogelijkheid om de verschillende opties voor de woning digitaal door te nemen. Dit is met name handig ter voorbereiding op het afrondingsgesprek. Zo heeft u alvast tijd gehad om na te denken over de verschillende mogelijkheden en gaat u goed voorbereid richting Emmeloord.

Complete voortgang in beeld

Vanaf de start van de bouw is de gehele bouwplanning inzichtelijk. U kunt onder andere zien op welke dag, welke activiteit gepland staat, denk bijvoorbeeld aan het moment waarop de woning wordt opgebouwd en op welke dagen de metselaar aanwezig is. Kortom: met de app heeft u als opdrachtgever echt de gehele voortgang van het project in beeld, van het voortraject tot de bouw en zelfs de service achteraf.

Wilt u de bouw van uw woning op de voet volgen? Kies dan voor Groothuisbouw en volg het gehele traject via de Groothuisbouwapp. Zet vandaag nog de eerste stap en maak een afspraak om uw woondromen te bespreken.

Afspraak maken >

Contactformulier

Heeft een vraag over deze blog of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op:

Lees ook onze andere blogs

Huis bouwen gedoe? Welnee!

Droomt u er al langere tijd van om een eigen huis te bouwen, maar ziet u op tegen het werk dat erbij komt kijken? Geen zorgen! Een huis bouwen met Groothuisbouw is namelijk veel minder ‘gedoe’ dan u denkt! Manager verkoop René de Groot vertelt er graag meer over…

Een levensloopbestendige woning, zó zag u hem nog niet eerder!

Een droomwoning betreft meer dan de fundering, de woning en een piekfijne inrichting. Een woning wordt pas een droomwoning door de omgeving en de mensen die er wonen. En als u dan fijn woont, dan wilt u daar het liefst zo lang mogelijk van genieten! Gelukkig is dit realiseerbaar met een levensloopbestendige woning!
Wij houden u op de hoogte!